Створення корпоративної системи управління проектами для проектно-орієнтованого підприємства на базі ціннісного підходу - Бойко, Є. Г. (Управління розвитком складних систем, 2015)
У статті в якості ефективного механізму управління проектами розглянуто корпоративну систему управління проектами. Показано, що впровадження даної системи забезпечить ефективну роботу проектних організацій. Досліджено ціннісний підхід при створенні КСУП.