Дослідження технологічних процесів укрупнення і піднімання великорозмірних покриттів із застосуванням вантажопідйомних крокуючих модулів - Осипов, О. Ф.; Черненко, К. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Удосконалено технологічні процеси для великоблокового монтажу одноповерхових будинків і споруд шляхом впровадження нової технології піднімання великорозмірних покриттів на високі проектні відмітки з одночасним зведенням постійних опорних конструкцій новими вантажопідйомними крокуючими модулями. Технологія надає науково-теоретичні основи формування методів і засобів механізації піднімання укрупнених великорозмірних покриттів у робочій зоні.