Наукометричні бази: характеристика, можливості і завдання - Бушуєв, С. Д.; Білощицький, А. О.; Гогунський, В. Д. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто особливості застосування міжнародних наукометричних баз даних. Визначено тенденції розвитку наукометричних баз.