КОНТРАКТИ «ПІД КЛЮЧ» І УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ - Бугров, О. В.; Бугрова, О. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто принципи, які лежать в основі сучасних контрактів щодо будівництва «під ключ». Визначено характерні риси управління проектами в рамках контрактів «під ключ» і, зокрема, виявлено вплив цього типу контракту на управління витратами, строками та якістю.