Антикризове управління фінансовими установами в умовах турбулентності - Бушуєв, С. Д.; Ярошенко, Ю. Ф. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто принципи побудови та ключові рішення системи антикризового управління фінансовими установами. Визначено модель та систему проактивного управління розвитком в умовах турбулентності ринків.