«ЯДРО» МОДЕЛІ БУДІВЕЛЬНОГО ОБ’ЄКТА НА ОСНОВІ БАЗОВОГО НАБОРУ ГРАФІЧНИХ ПРИМІТИВІВ ТА АТРИБУТІВ - Бородавка, Є. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто елементи будівельного об’єкта та їх моделі подання на кожному етапі його життєвого циклу. Визначено базові геометричні примітиви для моделювання кожного елемента, а також розглянуто основні атрибути, що їх описують.