НОВА ТЕХНОЛОГІЯ МАШИНОЗЧИТУВАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ПРОЇЗНИХ КВИТКІВ У АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМАХ ОПЛАТИ ПРОЇЗДУ - Глива, В. А.; Шустеров, О. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Досліджено і реалізовано нову технологію захисту проїзних документів, яка дозволяє здійснювати машинозчитувальний контроль справжності та гасіння квитків. Використання комплексу квиток – зчитувач (валідатор) дозволяє інтегрувати її у автоматизовану систему будь-якого призначення.