ПРОАКТИВНИЙ ПІДХІД ДО УПРАВЛІННЯ ЕКОЛОГІЧНИМИ ПРОЕКТАМИ - Олексієнко, М. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проведено огляд сучасного стану розвитку екологічних проектів в Україні. Розглянуто можливості застосування проактивного підходу до побудови систем управління екологічними проектами.