МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ ОБ’ЄКТІВ І ПРОЦЕСІВ БУДІВНИЦТВА В СЕРЕДОВИЩІ МОВИ ІМІТАЦІЙНОГО МОДЕЛЮВАННЯ «АІMO» - Задоров, В. Б.; Васильєв, О. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто систему математичних моделей опису та імітаційного моделювання об’єктів і процесів технології будівництва із застосуванням мови «АІМО», а саме, основні елементи мови: компілятор АІМО, віртуальна машина або засіб моделювання, візуальне середовище розробки (IDE). Наведено опис процесу імітаційного моделювання, основної функції імітаційного моделювання: аналізу і комплексної оцінки проектних рішень з прийняття ОПР, КР, ОТР, УПР на всіх етапах системи підготовки і управління будівництвом, математичне представлення задачі динамічного програмування організаційно-технологічних процесів, опис системи обліку ризиків при виконанні моделювання цільових процесів будівництва.