АЛГОРИТМ ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК БАГАТОПРІОРИТЕТНИХ МОДЕЛЕЙ ПРОГРАМ - Зайцев, В. Г.; Плахотний, В. М.; Цибаєв, Є. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано метод і алгоритм дослідження часу виконання програм у багатопріоритетних обчислювальних системах. Метод базується на використанні класичних моделей СМО «загибелі та розмноження» шляхом багатократної зміни параметрів з урахуванням залежності окремих моделей по каналу «загибелі».