ЕФЕКТИВНІСТЬ МЕТОДІВ ПОШУКУ ЗБІГІВ У ТЕКСТАХ - Білощицький, А. О.; Діхтяренко, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто кілька методів пошуку збігів у текстах з точки зору їх швидкодії та проведено необхідні експерименти.