АУТСОРСИНГ: ВИДИ, КЛАСИФІКАЦІЙНІ ОЗНАКИ ТА ФОРМИ. КЛАСИФІКАЦІЯ АУТСОРСИНГОВИХ ПРОЕКТІВ - Саінчук, А. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Обґрунтовано та запропоновано три ситуації, в яких можливо використовувати аутсорсинг. Запропонована класифікація аутсорсингових проектів.