СТРАТЕГІЧНА ДОВІРА ЯК ФАКТОР ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ЗМІН - Бушуєва, Н. С.; Гоц, В. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Визначено поняття стратегічної довіри в програмах організаційного розвитку. Визначено індикатори, які дають змогу оцінити рівень стратегічної довіри в організації з метою подальшого врахування в реалізації програми організаційного розвитку.