ФУНКЦІОНАЛЬНО-ВАРТІСНИЙ АНАЛІЗ НАУКОВИХ ПРОЕКТІВ - Данченко, О. Б.; Бедрій, Д. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто аспекти проведення функціонально-вартісного аналізу наукових проектів установ державного сектору економіки з використанням сучасних інструментальних спеціалізованих засобів.