ПОРТФЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ОРГАНІЗАЦІЇ НА ОСНОВІ ЦІННІСНО-ОРІЄНТОВАНОГО ПІДХОДУ - Молоканова, В. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто підходи до формування портфеля проектів, запропоновано формування портфеля розвитку організації на основі ціннісно-орієнтованого підходу, розглянуто багатокритеріальну модель відбору проектів до портфеля розвитку організації.