ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ ВУЗЛА ПІРИНГОВОЇ МЕРЕЖІ - Доманецька, І. М.; Петрушенко, М. С.; Федусенко, О. В.; Федусенко, А. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Присвячено питанням застосування теорії масового обслуговування для моделювання роботи вузла пірингової мережі з метою визначення параметрів, які будуть використані для створення програми-файлообмінного клієнта для протоколу Кадемлія.