ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЗАДАЧАХ ФОРМУВАННЯ ПОРТФЕЛЯ ЦІННИХ ПАПЕРІВ - Мінаєва, Ю. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто стратегію формування портфеля цінних паперів на основі структурної близькості (відповідності) ринку і портфелю цінних паперів. Використано методи кластерного і р-адичного аналізу. Наведено приклад.