ОСОБЛИВОСТІ ТОПОЛОГІЇ ГРАФІТІ ЯК ІСТОРИЧНИХ НАПИСІВ - Демченко, В. В.; Горда, О. В.; Ткач, З. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проведено дослідження типів та особливостей історичних написів та проблеми їх прочитання (розпізнання). Визначені основні підходи та клас задач для вирішення визначених проблем.