ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ ЕНЕРГООЩАДНОСТІ У ВНЗ - Тормосов, Р. Ю.; Степаненко, І. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто можливі джерела фінансування енергоощадної діяльності вищих навчальних закладів. Проведено аналіз джерел фінансування енергозберігаючих заходів та визначено їх особливості для державних та приватних ВНЗ. Запропоновано розширити перелік фінансових джерел за рахунок застосування механізму державно-приватного партнерства.