ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ В УМОВАХ ВАРТІСНИХ ОБМЕЖЕНЬ ПРОЕКТУ - Тесленко, П. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто особливість прийняття рішень управління вартістю проектів в умовах жорстких бюджетних обмежень. Наведено характеристику управління вартістю в термінах моделі з урахуванням обмежень.