ИЗНАЧЕННЯ МАГІСТРАЛЬНОЇ ТРІЩИНИ НА WEB- ЗОБРАЖЕННЯХ ОБ’ЄКТІВ БУДІВНИЦТВА - Горда, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Досліджено методи визначення магістральних тріщин на WEB-зображеннях об’єктів будівництва. Здійснено класифікацію топологій розгалужень тріщин. Описано алгоритм топологічного замикання магістральної тріщини.