СУЧАСНИЙ СТАН КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ РОЗПІЗНАННЯ МОВЛЕННЯ - Тесля, Ю. М.; Остапчук, Ю. О.; Бахмач, І. М.; Кучеренко, О. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто сучасний стан розвитку комп’ютерних систем розпізнання природної мови, виокремлено основні пріоритети розвитку та основні типи проблем з якими стикаються розробники систем розпізнання голосу на даному етапі їх розвитку.