СПОСОБИ ПОДАННЯ МОДЕЛІ БУДІВЕЛЬНОГО ОБ’ЄКТА - Бородавка, Є. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проаналізовано інформацію, якою оперують архітектурно-будівельні САПР та проведено її декомпозицію на складові. Виокремлено основні моделі подання будівельного об’єкта в розрізі різних потреб проектування та встановлено взаємозв’язки між ними. Дослідження проведено в контексті розробки методології створення універсальних розширюваних САПР.