МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВИБОРУ ФОРМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ІНФОРМАЦІЇ ПРИ РОЗВ’ЯЗАННІ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ЗАДАЧ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ - Єгорченков, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто методології візуалізації інформації в управлінні проектами. Розроблено математичну модель вибору форм візуалізації інформації.