ДИФУЗІЙНА МОДЕЛЬ ПРОНИКНЕННЯ КРИЗИ У СИСТЕМУ ДЕРЖАВНИХ ФІНАНСІВ УКРАЇНИ - Ярошенко, Ф. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто дифузійну модель проникнення хвиль світової фінансової кризи в систему державних фінансів України. Запропоновано дифузійну модель проникнення хвиль світової фінансової кризи в економіку України. Модель дозволяє будувати ефективну систему протидії проникненню фінансових криз на основі системи механізмів і сценаріїв.