Інноваційні механізми інтуїтивного управління проектами та програмами - Бушуєв, С. Д.; Яцишин, Ю. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто інноваційні механізми управління програмами та проектами, які базуються на аксіологічній, математичній та емпіричній формах інтуїції. Описано досвід застосування інтуїції в управлінні програмами розвитку державних фінансів.