Використання міжнародних стандартів в управлінні ризиками - Донець, О. М.; Савельєва, Т. В.; Урецька, Ю. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Показано важливість впровадження міжнародних стандартів в управлінні ризиками для проектно-орієнтованих підприємств. Запропоновано алгоритм виявлення та опису ризиків, розроблений з урахуванням вимог основних міжнародно-визнаних стандартів із ризик-менеджменту та рівня кваліфікаційної підготовки фахівців українських підприємств, містить все необхідне для використання вітчизняними підприємствами.