МОДЕРНІЗАЦІЯ СІТЬОВИХ МОДЕЛЕЙ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ДЕВЕЛОПЕРСЬКОГО УПРАВЛІННЯ БУДІВНИЦТВОМ - Поколенко, В. О.; Приходько, Д. О.; Сліпенчук, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розроблено нову сітьову модель управління будівництвом, здатну наблизити рівень організації будівництва до євровимог через реалізацію засад девелоперського управління будівельного проекту.