ФОРМУВАННЯ СУЧАСНИХ МОДЕЛЕЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ СТРУКТУР ДЛЯ АДАПТАЦІЇ БУДІВЕЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА ДО ЕВРОСТАНДАРТІВ - Тугай, О. А.; Чуприна, Ю. А.; Сліпенчук, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Визначено передумови запровадження та проекти ОСУ будівельних фірм,що побудовані на засадах інжинірингу та девелопменту і адаптовані до євровимог.