СОЦІАЛЬНА ТЕХНОЛОГІЯ «ПРОЗОРИЙ БЮДЖЕТ» ЯК ІННОВАЦІЯ - Цюцюра, М. І.; Харитонов, Д. А.; Цюцюра, Г. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проаналізовано механізм реалізації положень бюджетної стратегії та пріоритетні напрями бюджетної політики дослідження кращої практики використання соціальної технології «Прозорий бюджет».