ПРО ІНФОРМАЦІЮ ТА ІНТРОФОРМАЦІЮ - Вишняков, В. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто питання доцільності введення терміну «інтроформація» до понятійного апарату теорії інформації.