ОПТИМІЗАЦІЯ АРХІТЕКТУРИ НЕЙРОННОЇ МЕРЕЖІ ПРИЗНАЧЕНОЇ ДЛЯ ДІАГНОСТИКИ СТАНУ КОМП’ЮТЕРНОЇ МЕРЕЖІ - Терейковський, І. А. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розроблено методику визначення оптимальної архітектури нейронної мережі, призначену для розв’язання задач діагностики стану комп’ютерної мережі на основі аналізу експлуатаційних параметрів.