КРЕАТИВНІ МОДЕЛІ ЯК ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ СКЛАДНИХ СИСТЕМ - Бушуєв, С. Д.; Ярошенко, Р. Ф. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Досліджено застосування креативних моделей як технологічного інструменту управління розвитком складних систем.