ФУНКЦІОНАЛЬНО - РОЛЕВИЙ ПІДХІД ДО ОПИСУ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ ПРОЕКТІВ ПРОЕКТНО-ОРІЄНТОВАНИХ КОРПОРАЦІЙ - Морозов, В. В.; Кальніченко, О. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто вісім етапів життєвого циклу проектів девелоперскої компанії з визначенням функцій та ролей проектної організаційної структури та формуванням ключових документів.