РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РОЗВИТКУ РОСІЇ - Цюцюра C. В.; Криворучко, О. В.; Цюцюра, М. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Статтю присвячено дослідженню кращої практики використання програмно-цільового методу, який дозволяє реалізувати нагальну потребу в здійсненні інтеграційних процесів в економіці, яка обумовлена зростанням складності, комплексності проблем економічного розвитку продуктивних сил із застосуванням програмно-цільового методу в управлінні проектами.