ТЕХНОЛОГІЯ МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЕКТУВАННЯ ВЕРСТАТНИХ ОПЕРАЦІЙ - Міхайленко, В. М.; Кобець, Д. Л. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто елементи технології моделювання процесів автоматизованого проектування верстатних операцій.