УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ І ЗАСОБІВ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАВЧАННІ І КОНТРОЛІ ЗНАНЬ - Білощицький, А. О.; Білощицька, С. В.; Лісневський, Р. В.; Лященко, Т. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто метод оцінювання знань, що забезпечують використання як „жорстких”, так і „м’яких” (на основі алгебри нечітких множин) схем обчислень оцінок, розглянуто і обґрунтовано використання однопараметричної моделі Раша при оцінюванні студентів, розглянуто методику визначення істинності відповідей, а також Методику визначення рейтингу.