ОПТИМІЗАЦІЯ ТРУДОВИХ ПРОЦЕСІВ ЯК СКЛАДОВА УПРАВЛІННЯ ПРОДУКТИВНІСТЮ: ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ В СУЧАСНИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ - Шевченко, А. С. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Визначено основні причини, переваги та недоліки застосування організаціями заходів з оптимізації трудових процесів, розглянуто основні етапи розроблення та впровадження проектів оптимізації, методичні підходи до обґрунтування доцільності передачі окремих трудових процесів на оптимізацію та її вплив на ключові підсистеми управління персоналом.