ОПТИМІЗАЦІЯ СТРУКТУРИ ДВОШАРОВОГО ПЕРСЕПТРОНУ ПРИЗНАЧЕНОГО ДЛЯ РОЗПІЗНАВАННЯ АНОМАЛЬНИХ ВЕЛИЧИН ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ПАРАМЕТРІВ КОМП’ЮТЕРНОЇ МЕРЕЖІ - Терейковський, І. А. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розроблено методику визначення оптимальної кількості синаптичних зв’язків та схованих нейронів двошарового персептрону, призначеного для розпізнавання аномальних величин експлуатаційних параметрів комп’ютерної мережі.