ДО ПЕРЕОСМИСЛЕННЯ ДЕЯКИХ ЗАГАЛЬНОСИСТЕМНИХ ПОНЯТЬ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ ОНТОЛОГІЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Задоров, В. Б. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано переосмислення деяких загальносистемних понять з метою їх використання під час створення онтології такої специфічної предметної області інформатики, як технологія системного аналізу і проектування комп’ютерних інформаційних систем на ранніх етапах розробки попереднього системного проекту майбутньої ІТ, тобто на етапі розробки вимог до ІТ та управління ними.