АНАЛІЗ ТА ПОРІВНЯННЯ ОСНОВНИХ СКЛАДОВИХ АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНИХ САПР - Бородавка, Є. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто структуру засобів САПР, що використовуються в процесі автоматизованого проектування будівельних об’єктів. Виокремлено основні складові цих засобів та досліджено їх взаємодію. Проведено аналіз та порівняння найбільш розповсюджених архітектурно-будівельних САПР та їх компонентів. Побудовано узагальнені моделі AEC CAD - засобів та засобів підтримки життєвого циклубудівельних об’єктів.