УПРАВЛІННЯ ВИЩИМИ НАВЧАЛЬНИМИ ЗАКЛАДАМИ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ - Білощицький, Андрій Олександрович; Лізунов, П. П.; Лісневсьий, Р. В.; Лященко, Т. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано математичну модель управління вищими навчальними закладами (ВНЗ) за рахунок введення до її складу проектно-орієнтованих векторних технологій управління ВНЗ. Це дозволяє формалізувати цілі реалізації та процедурно-об’єктну структуру векторних інформаційних технологій у системах управління проектами ВНЗ.