ВИКОРИСТАННЯ НЕЙРОННОЇ МЕРЕЖІ З РАДІАЛЬНИМИ БАЗИСНИМИ ФУНКЦІЯМИ В ЗАДАЧАХ ДІАГНОСТИКИ СТАНУ ЗАХИЩЕНОСТІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Терейковський, І. А. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Визначено доцільності використання класичної нейронної мережі з радіальною базисною функцією для розв’язання задач діагностики стану захищеності програмного забезпечення. Розглянуто методику побудови мережі, проведено її верифікацію та проаналізовано обчислювальні обмеження. Обґрунтовано можливі сфери використання мережі.