ОРГАНІЗАЦІЯ КОМП’ЮТЕРНОГО ТЕСТУВАННЯ СТУДЕНТІВ - Щербина, О. А.; Синиця, В. Ю. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто організаційні аспекти комп’ютерного тестування в умовах вищого навчального закладу, регламент проведення тестувань, апаратні і програмні засоби, які забезпечують його виконання. Досліджено засоби верифікації особи студента, що використовують систему розпізнавання облич.