УПРАВЛІННЯ СТРАТЕГІЧНОЮ ДОВІРОЮ В ПРОГРАМАХ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ НА ОСНОВІ КОГНІТИВНИХ КАРТ - Бушуєва, Н. С.; Гоц, В. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Визначено поняття довіри та фактори, що впливають на рівень довіри в програмах організаційного розвитку.