ПОБУДОВА МЕХАНІЗМУ РОЗВ’ЯЗАННЯ ПРОБЛЕМ УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ СТАЛОГО РОЗВИТКУ: РЕГУЛЯТОРИ ТА ЗАКОНОМІРНОСТІ РУХУ - Демешок, О. О. (Управління розвитком складних систем, 2016)
Наведено оригінальну модель формування організаційно-економічного механізму розв’язання проблем управління потенціалом сталого розвитку України замкненого типу, застосовуваного задля регенерації національного промислового виробництва.