РИЗИКИ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНИХ ПРОЕКТІВ З КОМПЛЕКСНОЇ ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЇ - Ваколюк, А. С. (Управління розвитком складних систем, 2016)
Визначено основні ризики та фактори, що їх зумовлюють, за кожним з етапів реалізації проектів.