ІНДИВІДУАЛІЗОВАНІ СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ПРИ ФОРМУВАННІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ РОЗКЛАДУ ЗАНЯТЬ - Цюцюра , Микола; Кулеба , Микола; Данилишин , Сергій (Управління розвитком складних систем, 2021)
Запропоновані теоретичні засади автоматизованого управління закладами освіти і систем управління їх структурними підрозділами містять в собі елементи системного, інформаційного, проєктного, процесного та ціннісно-компетентнісного підходів. Це дало змогу одержати результати, які мають досить високий ступінь готовності до використання при реалізації аналогічних ІТ в ЗВО освітнього простору. До результатів, які мають найбільшу практичну значущість, можна віднест розроблені механізми та інструменти методології гармонізації рішень в інформаційних технологіях, а саме: структури, схеми, алгоритми, процеси і засоби, що дають змогу використовувати у функціональних структурах закладів освітньої сфери методи і засоби ІТ; налаштовувати організаційну складову цих закладів на функціональну структуру задач управління зрівноваженим освітнім простором.