Модель впливу властивостей продукту на конфігурацію інноваційних проектів отримання біодизелю - Степований, В. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Обґрунтовано сутність продукту інноваційного проекту із виготовлення біодизеля з ріпаку. Представлено розроблену концептуальну модель впливу чинників проектного середовища на формування властивостей продукту інноваційних проектів з виробництва біодизеля, а їх – на конфігурацію кожного такого проекту.