Модель динамічних показників для оцінки доцільності та успішності проектів - Тесля, Ю. М.; Рич, М. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто застосування динамічних показників, які характеризують напрямок та інтенсивність зміни у часі досліджуваної ознаки, в розробці моделі для оцінки успішності проекту на основі визначення відношення зацікавлених сторін до самого проекту та зміни такого відношення під впливом певних дій.